| Fisa de inscriere | |
|
+7Soe Leon Ninutza Akatsuki Alex Aiden Anri Alexis 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Alexis Admin
Mesaje : 372 Data de înscriere : 25/06/2010 Varsta : 29 Localizare : in the Shadows
| Subiect: Fisa de inscriere Joi Iul 29, 2010 10:26 pm | |
| Nume: Prenume: Varsta: Rasa: Puteri: Ocupatie: Descriere morala: Poza: _______________________________________ Nume:Russo Prenume:Alexis Varsta:18 Rasa:vampir Puteri:controleaza doi dragoni,foloseste magia neagra si poate creea o sabie doar din magie Ocupatie:cantareata Descriere morala:amuzanta,curioasa,directa,amabila,sociabila,indiferenta (uneori), crazy Poza:
Ultima editare efectuata de catre Alexis in Lun Aug 02, 2010 3:28 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Anri
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Vin Iul 30, 2010 7:41 pm | |
| Nume:Sonohara Prenume:Anri Varsta:18 ani Rasa:om. Puteri:posedă o sabie Saika care o poate folosi după dorinţă. Ocupatie:studentă. Descriere morala:timidă,prietenoasă,nu spune nimănui ceea ce simte cu adevărat şi nu este sigură pe ea. Poza: | |
|
| |
Aiden
Mesaje : 380 Data de înscriere : 31/07/2010 Localizare : Pe acolo, Pe aici, Pe dincolo..Pe aproape
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Sam Iul 31, 2010 6:06 pm | |
| Nume:Sayuto Prenume:Aiden Varsta:19 Rasa:Vampir Puteri: Doreste ca aceste informatii sa ramana secrete Ocupatie:student Descriere morala:tacut,rece,indiferent,morocanos,amabil[uneori] Poza: | |
|
| |
Akatsuki Alex
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Dum Aug 01, 2010 3:32 am | |
| Nume:Akatsuki Prenume:Alex Varsta: 15 Rasa: Spadasin Puteri:Poate zbura si are o putere pshicala foarte mare Ocupatie:Fete,droguri. Descriere morala: Linistit,uneori funny,pervers. Poza: | |
|
| |
Ninutza
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Dum Aug 01, 2010 4:13 am | |
| Nume: Prenume:Ninutza Varsta:18 Rasa:Inger Puteri:Deobicei puterile unui inger in plus este ultima dintr-o rasa rara de ingeri regali. Ocupatie:Prieteni,plibari,jocuri. Descriere:Linistita,aiurita,iubitoare,Impiedicata,foarte timida, Poza : | |
|
| |
Leon
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Lun Aug 02, 2010 6:14 pm | |
| Nume: Ludwig Prenume: Leon Varsta: 22 Rasa: om Puteri: materializare(aflaţi mai multe în RPG dacă aveţi ocazia) Ocupaţie: asasin Descriere morală: Dublă personalitate.[Leon]:pervers , încăpăţânat , prietenos , posesiv , amabil , glumeţ ; [Lenz]:rece , distant , pasiv. Poza: | |
|
| |
Soe
Mesaje : 166 Data de înscriere : 02/08/2010 Localizare : Nici eu nu stiu
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Lun Aug 02, 2010 7:55 pm | |
| Nume: Sayomari Prenume:Seo Varsta:18 Rasa:Vampir Puteri:Nicio putere speciala.Doar cele pe care le poseda un vampir. Ocupatie:studenta, omoara oamenii pentru bani Descriere morala:timida,aeriana, copilaroasa(uneori), inchisa, prietenoasa. Poza:
Ultima editare efectuata de catre Soe in Lun Aug 02, 2010 8:05 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Sean
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Lun Aug 02, 2010 7:57 pm | |
| Nume: Usagiri Prenume: Sean Varsta: 21 Rasa: Demon . Puteri: Are o aură demonică puternică , astfel stăpânind o putere fizică mare . Foloseşte alectricitatea pe post de armă . Ocupatie: Asasin de vampiri . Descriere morala: Plictisit , Înţepat , Amabil , Copilăros ( în preajma celor apropiaţi ) , Insistent şi Nerăbdător . Poza: | |
|
| |
Bratslev Katerina
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Mar Aug 03, 2010 2:13 am | |
| | |
|
| |
Ryuu
Mesaje : 218 Data de înscriere : 03/08/2010 Varsta : 29 Localizare : in Hell
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Mar Aug 03, 2010 1:24 pm | |
| Nume:Takishima Prenume:Ryuu Varsta:19 Rasa:vampir Puteri:citeste ganduri,are puterea de a ingheta lucruri. Ocupatie:student,in timpul liber cantaret. Descriere morala:incapatanat,curios,pervers,direct. Poza: | |
|
| |
Aoko
Mesaje : 11 Data de înscriere : 09/08/2010 Localizare : Misaki City
| Subiect: Re: Fisa de inscriere Lun Aug 09, 2010 8:51 pm | |
| Nume:Aozaki Prenume:Aoko Varsta:18 Rasa:vampir Puteri:controleaza elementele si sabiile Ocupatie:studenta,chelnerita Descriere morala:capoasa,timida,fricoasa,temperamentala,buna Poza: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa de inscriere | |
| |
|
| |
| Fisa de inscriere | |
|